NAP22 - A belváros napos oldala

Környezet

Szereti a nyüzsgő belvárosi életet és a nyugalmat is egyszerre?

Válassza minőségi lakásaink egyikét a belváros központjában, a Corvin-negyedben!

• A lüktető főváros szívében, kiváló infrastruktúra
• Alacsony energia igényű otthonok
• Magas szintű kivitelezési minőség, igényes otthonok
• Csendes utca a nyüzsgő belvárosban
• Kis lakásszám – barátságos környezet
• Diákoknak ideális, számos Egyetem szomszédságában
• Kiváló befektetési lehetőség, lakásbérleti piac egyik legfelkapottabb helye
• Penthouse – belvárosi luxus
• NHP Zöld Otthon Program– kedvezményes hitel
• CSOK - ÁFA – Illeték-kedvezmény

A LÜKTETŐ FŐVÁROS SZÍVÉBEN

A környék elhelyezkedése, illetve nemzetközi megítélése minden szempontból kiemelkedő és keresett. Pár tíz méterre található a nemzetközi nagydíjas Corvin Sétány, amely Közép-Európa legnagyobb belvárosi városmegújító projektje. A 3-as metróvonal, a 4-6-os villamos, illetve a Corvin Pláza közelsége pedig garancia a kiváló infrastruktúrára és a kényelemre.

KÖRNYEZETTUDATOS, ALACSONY ENERGIA IGÉNYŰ OKOS OTTHONOK

A beruházó nagy hangsúlyt fektet a minőségi fenntartható és környezettudatos otthonok kialakítására. Az egyedi hőszivattyús hűtés-fűtés megoldásnak, illetve fokozott hőszigetelésnek köszönhetően a lakások energiaigénye minimális. Az épület megfelel a közel nulla energiaigényű épületek követelményeinek.

Környezet

KIS LAKÁSSZÁM – BARÁTSÁGOS KÖRNYEZET

A kis lakásszámú társasházak barátságosabb, kellemesebb lakókörnyezetet biztosítanak. Ezt az érzést fokozza az előírtnál nagyobb zöldfelület kialakítása.

DIÁKOKNAK IDEÁLIS

Számos Egyetem, Főiskola séta-távolságban elérhető. A lüktető belváros, illetve a Corvin-sétány közelsége pedig számos kikapcsolódási lehetőséget kínál! A földszinten elektromos roller tároló és töltőállomás kerül kialakításra.

KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG

A Belváros mindig is keresett célpontja volt a bérlőként lakást kereső magyar és külföldi diákok, fiatal párok, belvárosi életet kedvelő családok és a pályakezdők számára. A bérleti piac átalakulóban van, de ez a szegmens továbbra is felkapott maradt. Már a tervezésnél a bérbeadásra ideális 1,5 – 2 szobás lakások kerültek előtérbe.

CSOK - ÁFA – ILLETÉK-KEDVEZMÉNY

A CSOK már egy gyermek után is igénybe vehető 40 nm feletti lakás esetén! Így jogosulttá válhat az ÁFA- és illeték-kedvezményre is. Ez több millió forint megtakarítást jelent még kisméretű lakások esetében is!

Elhelyezkedés

Kérdése van, tájékoztatást szeretne kérni?

Lépjen velünk kapcsolatba!

Érdeklődés